سئو
اهمیت سئو در دیجیتال مارکتینگ
هر فرد یا سازمانی به منظور ارائه بهتر خدمات و محصولات دست به ساخت وب سایت میزند وب سایتها ابزارهای بسیار مهمی در جذب مشریان جدید، ارتباط با مخاطبین فعلی و افزایش شناخت برند، فروش محصولات و خدمات است. اما نکته مهم این است که تنها ساخت یک وب سایت شما را به این اهداف نمی رساند . شما برای داشتن یک سایت موفق باید محتوای خود را سئو یا بهینه سازی کنید.
اگر بخواهیم در دنیای دیجیتال مارکتینگ موفق داشته باشیم باید مانند یک کشاورز مراحل کاشت، داشت و برداشت را در برندسازی دیجیتالی خود رعایت کنیم. برای شروع، طراحی سایت و تولید محتوا خام را میتوان مرحله کاشت دانست. سئو سایت و محتوا را به مرحله داشت تشبیه کرد. در این مرحله شما باید محتوای خود را با اصول فنی و ابزارهای تکنیکال سئو رشد دهید تا بتوانید برداشت یا سود بالا را از فعالیت در وبسایت به دست آورید.
آژانس تبلیغاتی پینار با به کار گرفتن نیروی متخصص سئو کار میتواند شما را در مرحله داشت و بهینهسازی محتوا همراهی نماید.
وظایف متخصص سئو چیست؟
وظیفه اصلی یک سئو کار افزایش ترافیک و بالا بردن رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل است. سئو کار باید با تکیه بر دانش تخصصی خود بکارگیری مهارتهای لازم میتواند سایت شما را به رتبههای بالا برساند. برخی از این مهارتها عبارتند از
1- توانایی تحلیل: سئو کار با بررسی سایت رقبا و تجزیه و تحلیل دادها عوامل مؤثر بر افزایش ترافیک وبسایت را شناسایی کند و با ایدههای و استراتژیها در جهت تولید محتوا مؤثر به رشد سایت کمک کند.
2- اولویتبندی: با توجه به میزان اهمیت سایت لازم است بر روی فعالیتهای خود مانند تولید محتوا و زمان انتشار آن زمانبندی مناسب داشته باشد تا بتواند از عهد تعهدات خود برآید.
3- شناسایی کلمات کلیدی مؤثر: انتخاب بهترین و پرجستجوترین کلمات کلیدی استراتژی سئو سایت را پیش میبرد این مهارت در پیشرفت سایت بسیار ضروری است.
4- مهارت نوشتاری: بیشترین بخش سئو داخلی تولید محتوا است در نتیجه یک سئو کار باید به تولید محتوای متنی مسلط باشد.
5- سئو تکنیکال: یک سئو کار باید وبسایت خود را از نظر فنی بهینهسازی کند برای نمونه موارد مانند امنیت سایت، استفاده از لینکهای داخلی و خارجی مناسب، سرعت سایت، سایتهای ریسپانسیو یا بهینهسازی سایت برای موبایل پیادهسازی نقشه سایت و …رعایت سئو تکنیکال در
افزایش امتیاز سایت بسیار مؤثر است.
6- مهارت استفاده از ابزار سئو: متخصص سئو باید بتواند از ابزارهای سئو استفاده کند ابزارهای مانند گوگل سرچ کنسول (Google search console) و گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)
که هر دو مدیر سئو سایت بسیار کاربردی است و علاوه بر آن در میتوان میزان سرعت و پیشرفت سایت را اندازهگیری کرد. مشکلات سایت را شناسایی و رفع نمود
7- ساخت لینک: مهارت لینکسازی است برای سئو سایت بسیار اهمیت زیادی دارد. لینکسازی در دو بخش: داخلی و خارجی انجام میشود.
8- به کار گیری رسانههای اجتماعی: متخصص سئو میتواند از رسانههای اجتماعی جهت بالا بردن ترافیک سایت استفاده کند
9- داشتن روحیه همکاری تیمی و انعطافپذیر بودن: یک سئو کار باید برای تحقق اهداف خود با افرادی همکاری کند مانند، نویسندگان تولید محتوا، عکاس یا فیلمبردار، بازاریاب، و حتی مدیران شبکه اجتماعی درنتیجه داشتن روحیه کار تیمی در آن بسیار مهم است.
انواع سئو
مجموعه روش های که سئو کار به کار می گیرد تا رتبه سایت شما را افزایش دهد به دو دسته کلی قرار می گیرند به شرح زیر است
سئو داخلی (On-page SEO):
به بهینهسازی عناصر داخلی وبسایت از جمله محتوا، عنوان صفحات، توضیحات متا، ساختار لینکها و … گفته میشود.
سئو خارجی (Off-page SEO):
به بهینهسازی عوامل خارجی وبسایت از جمله لینکهای ورودی، اشتراکگذاری محتوا، نظرات کاربران و … گفته میشود.
تیم سئو پینار با تجربه کاری در حوزه سئو و دیجیتال مارکتینگ و شرکت در دوره های معتبر داخلی و خارجی، پشتیبان سایت شماست تا در نتایج گوگل بدرخشید.